Запечена курка, з родзинками і грибами

Запечена курка, з родзинками і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курка з родзинками і грибами – ситне блюдо на швидку руку до вашого столу!

Інгредієнти

Цибуля – 1/2 шт.
Гриби – 100 г
Курячі стегна без кістки – 4 шт.
Сіль – за смаком
Ізюм світлий – 2 ст. л.
Перець білий – за смаком
Сметана – опціонально

Як приготувати Запечена курка, з родзинками і грибами

Курячі стегна з родзинками і грибами в сметані – смачне друге з м’яса швидкого приготування. Страва порадує ніжним смаком, легким пряним присмаком і чарівним ароматом сухофруктів. Таке м’ясо чудово відтіняють гарніри з рису і коренеплодів, свіжі овочі і легкі прості салати. Експериментуйте з начинкою, додаючи сушену журавлину, курагу або чорнослив і смак курку заграє багатогранними відтінками.

Покроковий рецепт

Для початку, потрібно злегка відбити м’ясні шматочки.

Натерти філе курячого стегна сіллю і сумішшю перців.

Викласти стегна у форму для запікання, посипати рубаним ріпчастою цибулею.

Посипати м’ясо сушеним часником і розпареним родзинками.

Викласти другий шар курячого філе.

Посипати курку гриби, попередньо обсмажені з цибулею.

Змастити страву сметаною і відправити в духову шафу, виставивши температуру до 180 градусів. Готувати до м’якості і білого розрізу м’яса, близько сорока хвилин.

Подавати ароматне і смачне м’ясо з солодкуватим родзинками і тонкою ноткою часничку і грибів до столу! Приємного апетиту!