Курячі гомілки помити, овочі почистити. Моркву я попередньо відварюю до напівготовності, т. к. у мене вона чомусь не пропікається і залишається жорсткою.
Гомілки покласти в глибоку чашку, додати майонез, соєвий соус, соус чилі, сіль, перець за смаком, добре перемішати, накрити кришкою і прибрати в холодильник на пару годин
Картоплю розрізати на 4 частини, моркву порізати кружечками
Ємність для запікання змастити маслом, викласти курячі гомілки і додати картоплю морквою, добре перемішати, гомілки викласти поверх картоплі, зверху посипати сумішшю перців. Поставити запікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин, до утворення золотистої скоринки.
Ось така смачна курочка з картоплею вийшла. Приємного апетиту ))