Мясо по-французьки з курячого філе

Для приготування нам знадобитися мінімум продуктів і часу.І з цим рецептом впоратися навіть починаюча господиня.І так перейдемо до приготування м’яса по-французьки з курячого філе.

Інгредієнти

куряче філе – 2 шт.
цибуля – 1 шт.
сіль,перець чорний мелений,хмелі сунелі – 0.5 чайної ложки
майонез – 2 столові ложки
сир твердий – 200 грам

Як приготувати М’ясо по-французьки з курячого філе

Всім доброго часу доби,хочу поділитися з вами рецептом дуже швидкого,не складного у приготуванні страви.Яким я завжди доповнюю будь-який святковий стіл і це завжди безпрограшний варіант!У цієї страви величезна кількість варіантів,його готують із свинини,яловичини,філе курки або індички,додають помідори,солодкий перець,гриби,але я вирішила зробити сьогодні все дуже просто і швидко.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти для приготування м’яса по-французьки.

Нарізаємо і відбиваємо куряче філе,укладаємо в форму, в якій будемо запікати.

Присипаємо спеціями куряче філе і змащуємо майонезом.

Нарізаємо цибулю півкільцями,викладаємо на м’ясо.

І останній етап перед відправленням страви в духовку,щедро посипаємо натертим сиром наше м’ясо.

Після закінчення 25 хвилин в духовці при температурі 170 градусів,м’ясо по-французьки з курячого філе готово!Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гострі курячі крильця з чилі в соєвому соусі