Спагетті Болоньєзе

Спагетті Болоньєзе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спагетті Болоньєзе. Власне, чому вони так називаються. На півдні Італії в селищі Болонья вперше були приготовані спагеті по цьому рецепту.

Інгредієнти

Фарш – 400 г (свино-яловичий)
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Базилік – невеликий пучок (свіжий)
Цибуля порей – за смаком
Куряча грудка – 100 г
Вино – 1 склянка (червоне сухе)
Помідори – 200 г (без шкірки)
Оливкова олія – 3 ст. л.
Сир пармезан – на 1 порцію -2 дес.л.
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Спагетті Болоньєзе