Спагетті Болоньєзе

Спагетті Болоньєзе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Моркву почистити, порізати соломкою. Цибулю ріпчасту, цибулю порей, часник і базилік дрібно порубати.

На оливковій олії обсмажити до прозорості цибулю, часник і грудинку.

Додати моркву і цибулю порей.

Після до овочів додати фарш. Що стосується фаршу, то краще брати яловичину. Страва вийде більш легким. Смажити 10хвилин, періодично помішуючи. Додати дрібно рубані помідори. Посолити, приправити спеціями.

Влити вино.

Тушкувати 10 – 15 хв.

Додати базилік. Все тушкувати при закритій кришці ще хвилин 10-15. Нехай «доходить».

У солоній воді згідно з інструкцією відварити спагеті. Щоб макарони не склеювалися, просто додайте у воду 1 ч. л. рослинної (оливкової) олії. Викладіть на блюдо спагетті, рясно полийте соусом Болоньєзе і присипте тертим сиром і зеленню. Виходить дуже смачне і ситне блюдо. Приємного апетиту!