Рис з тушонкою

Рис з тушонкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це блюдо дуже просте у приготуванні. З ним впорається абсолютно будь-яка людина, навіть дитина. У підсумку отримуємо ситне, недороге і смачне блюдо.

Інгредієнти

Рис – 250 грам
Тушонка – 1 банку
Сіль – за смаком щіпка

Як приготувати Рис з тушонкою

Як відомо, тушонка будь-яку страву зробить смачним, а особливо якщо ви студент або просто обожнюєте тушковане м’ясо. Тушонка поєднується майже з будь-яким гарніром: макарони, рис, гречка та інші. Однією порцією тушкованого м’яса і рису можна добре наїстися. Це одне з головних переваг, особливо коли фінанси залишають бажати кращого.

Покроковий рецепт

Набираємо в каструлю води, ставимо на плиту і чекаємо поки закипить.

Коли вода закипіла, додаємо в неї рис. Я беру рис в пакетиках і на двох осіб додаю три або чотири пакетики рису. Якщо у вас рис без пакетиків, то додайте двісті п’ятдесят грам.


Поки рис вариться, відкриємо тушонку і викладемо її на сковороду. Додамо трохи рослинного масла і «обсмажимо її» поки жир не розплавиться. Порада: краще купувати тушонку приблизно за те рублів і вище. М’ясо буде якісніше і смачніше. Також, в тушонку можна додати лавровий лист. Вона буде більш багатим смаком.


Коли рис зварився, відкриваємо пакетики і висипаємо в каструлю. Посолимо.

Додаємо в готовий рис тушонки і ретельно все перемішуємо.