Швидка мясна підлива

М’ясна підлива підходить практично для всіх повсякденних гарнірів, картопляне пюре, рис, гречка, макарони і багато іншого.

Інгредієнти

Свинина – 300-400 гр
Борошно – 1 ст. ложка
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт;
Томатна паста – 1 ст. ложка
Масло рослинне – 2 ст. ложки для обсмажування

Як приготувати Швидка м’ясна підлива

Якщо вам дуже швидко потрібно приготувати м’ясо до гарніру, то скористайтеся цим рецептом підливи, і ви не пошкодуєте.

Покроковий рецепт

Починаємо готувати. Поставте сковороду з невеликою кількістю рослинної можна вершкового масла на вогонь. Поріжте ріпчасту цибулю дрібніші. Надішліть цибулю на сковороду у добре розігріте масло. Натріть моркву на дрібній тертці або використовуйте натертий заморожений продукт. Додайте моркву цибулю.

М’ясо наріжте на невеликі шматочки – кубики або смужки і відправте в сковороду.

Обсмажте до підлозі готовності і додайте томатну пасту. Розведіть 1 ст. ложки борошна в склянці води і залийте в сковороду, добре перемішайте і тушкуйте 10 хвилин.

Швидка м’ясна підлива готова. Підливу з м’яса можна подавати з будь-яким гарніром. М’ясо з рисом – відмінне поєднання. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Картопля з грибами і свининою в горщиках, в мікрохвильовці