Рагу з яловичини і кабачків

Рагу з яловичини і кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рагу з яловичини і кабачків – ситне і смачне м’ясне блюдо. М’ясо яловичини доповнено в нашому рецепті кабачками, морквою і цибулею.

Інгредієнти

Яловичина – 350 гр м’якоть
Масло рослинне – 50 мл
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Кабачок – 0,5 шт.
Цибуля зелена – за смаком
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком

Як приготувати Рагу з яловичини і кабачків

На виході страва – тушкована яловичина з кабачками – має насичений смак. Подати рагу з яловичини і кабачків до столу можна як самостійну закуску, і поєднувати при подачі з улюбленим гарніром. Шматочки яловичини нудяться в каструлі разом з подрібненою морквою, цибулею і кабачком.

Покроковий рецепт

Промиваємо під проточною водою шматок м’якоті яловичини. Обсушуємо його паперовим рушником. На обробній поверхні нарізаємо м’ясо дрібними брусочками.

У каструлі прогріваємо рослинне масло. Нарізку з яловичини переправляємо для обжарювання в каструлю (сотейник). Присаливаем за смаком.

Поки обсмажуються шматочки яловичини, займемося овочами. Подрібнюємо теркою очищену морквину.

Кабачок (у нас молодий плід) нарізаємо кубиками. Очищений від лушпиння цибулю подрібнюємо шматочками.

Перекладаємо нарізку з овочів до м’яса, продовжуємо обжарку.

Хвилин через 5-7 до інгредієнтів додаємо воду, зменшуємо вогонь і тушкуємо яловичину з овочами близько 45-50 хвилин. За необхідності ще влити води.

Склад страви в кінці готування різноманітимо подрібненою зеленою цибулею і улюбленими спеціями.

Рагу з яловичини і кабачків готово! Всім приємного апетиту!