Смачні котлетки з мяса бичків

Смачні котлетки з мяса бичків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 14-16 котлеток в залежності від розміру. Можна їх смажити для бургерів, попередньо надавши їм плоску форму.

Інгредієнти

Фарш з бичків м’ясо-молочних порід – 450 р.
Батон – 4 шматочка
Молоко – 100 мл
Цибуля ріпчаста – 1 середня головка
Манка – 1/2 склянки
Борошно (для обвалювання) – 1/2 склянки
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Яйце – 1 шт.

Як приготувати Смачні котлетки з м’яса бичків

Рецепт котлеток з м’яса бичків, з ніжним смаком.

Покроковий рецепт


Фарш викласти в глибоку миску, додати сіль і перець, туди ж додати яйце. Все перемішати.

Чистимо цибулю тремо на тертці, додаємо у фарш.


Замочуємо батон в молоці (в глибокій мисці окремо) хвилин на 15. Потім м’якоть подрібнюємо, додаємо у фарш, розтираємо ложкою і перемішуємо.


Додаємо манку, перемішуємо і залишаємо хвилин на 10 для набухання манки.


Насипати борошно на тарілку, ложкою беремо фарш, надаємо форму котлет, обвалюємо в борошні. Розігріваємо сковороду, наливаємо олію рафіновану олію, викладаємо на сковороду.

Готові котлети викладаємо на тарілку. Подавати краще з гарніром (вермішель, картоплю пюре, овочі…). Приємного апетиту!