Смачна яловичина по-індонезійськи.
Інгредієнти
лимонна трава – дві гілочки | |
м’якоть яловичини – 650 г | |
мелений коріандр – одна велика щіпка | |
молоко кокосове – 520 мл | |
олія кунжутна – на свій смак | |
стружка кокосова – 85 г | |
подрібнений перець рожевий – на свій смак | |
тамариндовый сік – одна ст. ложка | |
дрібна морська сіль – на свій розсуд | |
кориця подрібнена – на свій смак | |
імбир сушений мелений – одна чайна ложка | |
мускатний горіх тертий – на свій смак | |
аніс подрібнений – чверть ч. ложки | |
цибуля солодкий салатний середнього розміру – три головки | |
перець чилі червоний свіжий – 45 г | |
бутони гвоздики – три штуки |
Як приготувати Яловичина в кокосовому каррі
Сторінка: 1 2