Яловичина в кокосовому каррі

Яловичина в кокосовому каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна яловичина по-індонезійськи.

Інгредієнти

лимонна трава – дві гілочки
м’якоть яловичини – 650 г
мелений коріандр – одна велика щіпка
молоко кокосове – 520 мл
олія кунжутна – на свій смак
стружка кокосова – 85 г
подрібнений перець рожевий – на свій смак
тамариндовый сік – одна ст. ложка
дрібна морська сіль – на свій розсуд
кориця подрібнена – на свій смак
імбир сушений мелений – одна чайна ложка
мускатний горіх тертий – на свій смак
аніс подрібнений – чверть ч. ложки
цибуля солодкий салатний середнього розміру – три головки
перець чилі червоний свіжий – 45 г
бутони гвоздики – три штуки

Як приготувати Яловичина в кокосовому каррі