Галушки з фаршу у вершковому соусі

Якщо у вас залишилися галушки, до них можна приготувати чудовий вершковий соус. Соус зробить галушки соковитими і ніжними.

Інгредієнти

Морква – 1/2 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Галушки – 16-20 шт.
Вершки – 100 мл
Борошно – 1 ст. л.
Макарони – 1/2 пачки

Як приготувати Галушки з фаршу у вершковому соусі

Такої їжі зрадіє не тільки дорослий, але і дитина! Відмінно піде на дитячий стіл.

Покроковий рецепт

Відварити черепашки згідно інструкції.

Моркву почистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії до золотистого кольору.

Приготувати галушки. Додати їх до пасированого моркви. Влити вершки. Перемішати.

Всипати 1 ст. л. борошна, посолити, приправити, гарненько перемішати. Додати трохи рубаної зелені. Тушкувати 2-3 хвилини.

Подавати з макаронами. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свинина з молодою зеленню в духовці