Свинина, маринована в соєвому соусі і зеленому луці

Свинина, маринована в соєвому соусі і зеленому луці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт досить простий, тому підійде і для початківців хазяєчок!

Інгредієнти

Свинина – 500 грам
Соус соєвий – 200 мілілітрів
Цибуля зелена – за Вашим смаком
Кунжут – 2 чайні ложечки
Перець червоний – 0,5 чайної ложечки
Імбир мелений – 1 чайна ложечка

Як приготувати Свинина, маринована в соєвому соусі і зеленому луці

На даний момент в кулінарії дуже велику кількість м’ясних страв. Окремо з цих страв стоять страви зі свинини. Це м’ясо дуже смачне і його дуже люблять їсти по всьому світу. Про те, як готується одна з страв зі свинини ми Вам із задоволенням розповімо, а саме ми розповімо Вам рецепт свинини, яка буде промаринована в соєвому соусі з зеленим цибулею.

Покроковий рецепт

Отже, поїхали!
Для маринаду дрібно нарізаємо цибулю на дощечці. Беремо глибоку каструлю і заливаємо в неї соєвий соус, додаємо перець, імбир, петрушку і кунжут. Перемішуємо. Маринад готовий!

Тепер замаринуем м’ясо. Укладаємо м’ясо в каструлю. Ставимо каструлю з м’ясом в холодильник. Час очікування складе 3 години. Через це час свинина промаринувалася і готова до запікання!

Переходимо до запіканню. Для цього беремо форму для запікання. Зливаємо маринад з каструлі. Залишилися від маринаду кунжут і зелений лук не викидаємо, їх потрібно акуратно покласти на м’ясо. Саму ж свинину викладаємо у форму. Дану форму відправляємо в духовку. Готуємо свинину в духовці, температура якої 180 градусів орієнтовно 50 хвилин.

Після закінчення зазначеного вище часу свинина, яка була замаринована в соєвому соусі і цибулі, готова до вживання! Дістаємо її з духовки і можна подавати на стіл. В якості гарніру, ми будемо рекомендувати запечена картопля і зелень.