Свинина, маринована в соєвому соусі і зеленому луці

Свинина, маринована в соєвому соусі і зеленому луці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, поїхали!
Для маринаду дрібно нарізаємо цибулю на дощечці. Беремо глибоку каструлю і заливаємо в неї соєвий соус, додаємо перець, імбир, петрушку і кунжут. Перемішуємо. Маринад готовий!

Тепер замаринуем м’ясо. Укладаємо м’ясо в каструлю. Ставимо каструлю з м’ясом в холодильник. Час очікування складе 3 години. Через це час свинина промаринувалася і готова до запікання!

Переходимо до запіканню. Для цього беремо форму для запікання. Зливаємо маринад з каструлі. Залишилися від маринаду кунжут і зелений лук не викидаємо, їх потрібно акуратно покласти на м’ясо. Саму ж свинину викладаємо у форму. Дану форму відправляємо в духовку. Готуємо свинину в духовці, температура якої 180 градусів орієнтовно 50 хвилин.

Після закінчення зазначеного вище часу свинина, яка була замаринована в соєвому соусі і цибулі, готова до вживання! Дістаємо її з духовки і можна подавати на стіл. В якості гарніру, ми будемо рекомендувати запечена картопля і зелень.