Тефтелі по-грецьки в овочевому соусі дуже незвичайні, так як готуються з фаршу з додаванням сиру.
Інгредієнти
Для тефтелькою: | |
Фарш – 500 г | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Сир – 100-120 г | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Білий хліб – 30 г (2 шматочка) | |
Вода – 4-5 столових ложок (молоко) | |
Гірчиця – 2/ 3 чайна ложка | |
Кріп – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Для соусу: | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
Морква – 1 шт. | |
Болгарський перець – 1 шт. (у мене 1/2 зеленого і 1/2 червоного) | |
Помідори у власному соку – 3-4 шт. | |
Томатний сік – 300 мл (я беру з тієї ж банки де томати) | |
Кетчуп – 2 столові ложки | |
Крохмаль – 1 десертна ложка | |
Цукор – 1 чайна ложка (або за смаком) | |
Вода (бульйон) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинне масло – для смаження |
Як приготувати Тефтелі по-грецьки в овочевому соусі
Сторінка: 1 2