Тефтелі по-грецьки в овочевому соусі

Тефтелі по-грецьки в овочевому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тефтелі по-грецьки в овочевому соусі дуже незвичайні, так як готуються з фаршу з додаванням сиру.

Інгредієнти

Для тефтелькою:
Фарш – 500 г
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Часник – 1-2 зубчики
Сир – 100-120 г
Яйця курячі – 1 шт.
Білий хліб – 30 г (2 шматочка)
Вода – 4-5 столових ложок (молоко)
Гірчиця – 2/ 3 чайна ложка
Кріп – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Для соусу:
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки
Морква – 1 шт.
Болгарський перець – 1 шт. (у мене 1/2 зеленого і 1/2 червоного)
Помідори у власному соку – 3-4 шт.
Томатний сік – 300 мл (я беру з тієї ж банки де томати)
Кетчуп – 2 столові ложки
Крохмаль – 1 десертна ложка
Цукор – 1 чайна ложка (або за смаком)
Вода (бульйон)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Тефтелі по-грецьки в овочевому соусі