Свиняча відбивна в тесті (клярі)

Свиняча відбивна в тесті (клярі) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо в тісті – дуже цікаве і ефектне блюдо. Деякі за зовнішнім виглядом приймають їх за млинці, але їх чекає сюрприз вже після першого шматочка!

Інгредієнти

свинина – 400 гр
молоко – 100 мл для тіста
яйце – 1 шт для тіста
олія соняшникова – за смаком для смаження
сіль – за смаком
борошно – 100 г для тіста
часник – 3-4 зубчики

Як приготувати Свиняча відбивна в тесті (клярі)

Жоден день у нас не обходиться без м’яса в тому чи іншому вигляді. Тут є де поекспериментувати! М’ясні страви дуже корисні, смачні, популярні і безмежно різноманітні, що дозволяє нам тішити і дивувати наших улюблених.

Покроковий рецепт

Підготуємо інгредієнти для нашого страви.


Ріжемо м’ясо на порційні шматочки і відбиваємо їх для ніжності молоточком, очищаємо і подрібнюємо часник. Солимо відбиті шматочки м’яса і змащуємо їх часником.


Настав час приготувати тісто. Для цього необхідно змішати молоко, яйце, сіль і борошно. По консистенції має вийти густе, не растекающееся тісто. При необхідності можна додати ще борошна.

Приготувавши тісто, ставимо сковороду з достатньою кількістю соняшникової олії грітися. Масла треба таку кількість, щоб хоча б наполовину закривав м’ясо. Опускаємо м’ясо в тісто і викладаємо на сковороду.

Смажимо кожен шматочок на невеликому вогні кожну сторону за 10 хвилин. М’ясо в тісті готово!