Гарбуз, фарширована мясом і картоплею

Гарбуз, фарширована мясом і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування використовувалася гарбуз невеликого розміру.

Інгредієнти

Гарбуз – 1 шт
М’ясо – 200 гр
Картопля – 2 шт
Морква – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Чорний мелений перець – 1 ч. л.
Каррі – 1 ч. л
Масло рослинне – 50 мл
Масло вершкове – 50 гр
Сіль – за смаком

Як приготувати Гарбуз, фарширована м’ясом і картоплею

Гарбуз любить яскраве сонячне світло і тепло, родом вона з Мексики. Стародавні люди вживали гарбуз не тільки в їжу, але робили з неї посуд, музичні інструменти, т. к. шкірка гарбуза з часом стає дуже твердою і міцною. У країнах Африки та Азії в їжу вживають не тільки плоди, але і квіти і пагони гарбуза. Колірне розмаїтість гарбуза робить її дійсною прикрасою столу. З гарбузом будь-яке блюдо стає смачним, яскравим і незвичайним.

Покроковий рецепт


Підготуємо гарбуз: відріжемо верхню частину, очистимо з допомогою ложки від насіння. Внутрішню частину гарбуза посолимо.

Поріжемо м’ясо, цибулю, моркву і обсмажимо в рослинному маслі. Додамо сіль, чорний мелений перець і каррі,

Картопля поріжемо кубиками.

Складемо в гарбуз шарами обсмажене м’ясо, моркву, цибулю і картоплю. Зверху покладемо вершкове масло і закриємо верхівкою гарбуза.

Поставимо в розігріту до 150 0 С духовку і готуємо 30 хвилин.