Гарбуз, фарширована мясом і картоплею

Гарбуз, фарширована мясом і картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Підготуємо гарбуз: відріжемо верхню частину, очистимо з допомогою ложки від насіння. Внутрішню частину гарбуза посолимо.

Поріжемо м’ясо, цибулю, моркву і обсмажимо в рослинному маслі. Додамо сіль, чорний мелений перець і каррі,

Картопля поріжемо кубиками.

Складемо в гарбуз шарами обсмажене м’ясо, моркву, цибулю і картоплю. Зверху покладемо вершкове масло і закриємо верхівкою гарбуза.

Поставимо в розігріту до 150 0 С духовку і готуємо 30 хвилин.