Стейк з яловичини з кунжутом і гострим маслом

Стейк з яловичини з кунжутом і гострим маслом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні смажимо ароматний стейк з яловичини з кунжутом і гострим маслом

Інгредієнти

Яловичина (стейк) – 2 шт.
Насіння кунжуту, смажені – 1 столова ложка
Червоний перець чилі – 1 шт. дрібно нарізані кубиками
Свіжі нарізані трави, такі як цибуля, петрушка або базилік – 1 столова ложка
Терта цедра лимона – 1 столова ложка
Оливкова олія – 1 ч. л.
Рослинна олія – 2 ст. л. для смаження
Сіль, мелений перець – за смаком

Як приготувати Стейк з яловичини з кунжутом і гострим маслом