Стейк з яловичини з кунжутом і гострим маслом

Стейк з яловичини з кунжутом і гострим маслом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яловичі стейки промити, обсушити.

Змішати нарізані свіжі трави (такі, як цибуля, петрушка або базилік), додати 1 чайну ложку оливкової олії, червоний перець чілі, дрібно нарізаний кубиками, цедру лимона, насіння кунжуту, попередньо обсмажені на сухій сковороді. Додати мелений перець, все добре перемішати.

Натерти стейки отриманою сумішшю і дати м’ясу просочитися, залишивши на кухні (не прибираючи в холодильник) на 30 хвилин.

Потім стейк посоліть (безпосередньо перед приготуванням) і можна смажити. Розігрійте антипригарну сковороду на середньому вогні. Приготуйте стейк з яловичини, смажачи по 2-3 хвилини з кожного боку.

Дайте м’ясу відпочити 5 хвилин. Потім можна подавати на стіл. Подавайте стейк з яловичини з овочевими чіпсами, салатом і часточками лайма.