Картопля по-холостяцьки

Картопля по-холостяцьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Дрібну картоплю ретельно вимити,краще щіткою.Можна попередньо замочити у воді хвилин на 5. Цибулю і часник очистити.

Картопля з шкіркою (не чистити) дрібно нарізати,покласти в сковороду з рослинним маслом і почати приготування.

Дрібно порізати часник,цибулю і зелень.

Через 10-15 хвилин від початку смаження, картоплю посолити,поперчити,висипати нарізані цибулю і часник,перемішати. Для любителів – можна додати Хмелі-сунелі.

Хвилин за 10 до закінчення готування всипати зелень, перемішати. Можна прикрити кришкою сковороду,вийде трохи тушкована картопелька.Ну ось і все ароматна, пікантна картопелька готова.