Картопля запечена по-індійськи

Картопля запечена по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля виходить дуже ароматний з ніжною сирною скоринкою. Можна використовувати як гарнір, а можна і як основна страва.

Інгредієнти

Картопля свіжий – 1 кг.
Кардамон зелений – 9 шт.
Часник – 4 зубчики
Насіння пожітніка – 1/2 їдальні ложки
Бринза – 200 гр.
Зелень заморожена – 2 столові ложки
Майонез – 2 столові ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Куркума – 1 столова ложка
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки
Імбир мелений – 1 столова ложка
Зіра – 1/2 їдальні ложки
Сіль – за смаком

Як приготувати Картопля запечена по-індійськи