Картопля виходить дуже ароматний з ніжною сирною скоринкою. Можна використовувати як гарнір, а можна і як основна страва.
Інгредієнти
Картопля свіжий – 1 кг. | |
Кардамон зелений – 9 шт. | |
Часник – 4 зубчики | |
Насіння пожітніка – 1/2 їдальні ложки | |
Бринза – 200 гр. | |
Зелень заморожена – 2 столові ложки | |
Майонез – 2 столові ложки | |
Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Куркума – 1 столова ложка | |
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки | |
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Зіра – 1/2 їдальні ложки | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Картопля запечена по-індійськи
Сторінка: 1 2