Яєчня з картоплею і сиром

Яєчня з картоплею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відмінний сніданок – яєчня разом з відвареною картоплею і подрібненим сиром! Готувати вранці просто і легко!

Інгредієнти

Картопля – 1 шт. вареної
Масло рослинне – 2 ст. ложки
Яйце – 2 шт.
Сир – 30 гр
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Яєчня з картоплею і сиром

Для нашого рецепта ранкової яєчні вам зажадає відварну картоплю. Часто у хазяєчок залишаються варені бульби картоплі, приміром, після готування салатів. Їх можна використовувати для нашого рецепта. Крім картоплі, вам потрібно підготувати пару курячих яєць, сир твердих сортів, сушену або свіжу зелень, олія, спеції. Отже, приступаємо.

Покроковий рецепт

Очищаємо відварну картоплю від шкірки. На обробній дошці нарізаємо шматочками картоплю. Паралельно на сковороді розігріваємо рослинне масло.

Нарізку з відвареної картоплі викладаємо на сковороду. Підсмажуємо до рум’янцю.

У картоплю розбиваємо пару курячих яєць. Солимо, можна присипати меленим чорним перчиком.

Поки яйця схоплюються, натремо сир.

Доводимо яйця до напівготовності.

Присипаємо інгредієнти на сковороді сирної стружкою.

Верх присипаємо сушеної зеленню. Яєчню тушкуємо під кришкою кілька хвилин.

Смачне блюдо з яєць, відварної картоплі і сиру готово! Подаємо апетитну страву до столу!