Картопляні котлети з зеленою цибулею

Картопляні котлети з зеленим цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цікавий варіант закуски для святкового столу. Навряд чи багатьом доводилося таке пробувати, хоча готуються коржі досить просто.

Інгредієнти

картопля варена – 4 штуки
вода – трохи
яйце – 1 шт.
пшеничне борошно – три ложки
перець мелений – за смаком
сіль – за смаком
зелений цибулька – 1-2 ст. ложки
рослинне масло – для смаження

Як приготувати Картопляні котлети з зеленою цибулею

Цікавий варіант закуски для святкового столу. Навряд чи багатьом доводилося таке пробувати, хоча готуються коржі досить просто.

Покроковий рецепт

1. Картоплю відварюють, попередньо очистивши, потім пропускають крізь м’ясорубку або просто подрібнюють до пюре.

2. До картоплі додають трохи борошна (трьох ложок цілком достатньо), сире яєчко і нашатковану зелену цибулю. Слідом додають воду, за смаком солять і перчать. Замішують тісто.

3. Далі залишається сформувати картопляні котлетки і обсмажити на розпеченому маслі з обох сторін.

4. Може стати не тільки закускою, але ситним сніданком або обіднім перекусом.