Картопля запечена з квасолею і грибами

Картопля запечена з квасолею і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля з овочами виходить дуже смачний і ароматний. Просто тане в роті. Сподобається всім без винятку.

Інгредієнти

Картопля свіжий – 700 гр.
Печериці свіжі – 150 гр.
Морква свіжа – 1 шт.
Цибуля червоний – 1 шт.
Часник – 3-4 зубчики
Сир твердий – 150 гр.
Стручкова квасоля заморожена – 200 гр.
Зелень заморожена – 3 столові ложки
Масло рослинне – 3 столові ложки
Кардамон – 7-9 шт.
Зіра – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Майонез – 3 столові ложки

Як приготувати Картопля запечена з квасолею і грибами