Картопляний драник, фарширований ковбасою і сиром

Картопляний драник, фарширований ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопляний драник, фарширований ковбасою і сиром

Інгредієнти

Картопля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Яйце – 1 шт.
Базилік сухий – 1 ч. л.
Борошно – 2 ст. л.
Варена ковбаса – 150 гр.
Сир твердий – 150 гр.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком

Як приготувати Картопляний драник, фарширований ковбасою і сиром

Я дуже люблю деруни, але процес їх приготування завжди мене вганяє в тугу – він такий тривалий і нудний. Тому я вирішила його трохи спростити! А чому б не приготувати великий драник, на цілу сковороду. Так вийде набагато швидше, а однієї штуки, вистачить, щоб наїстися. До того ж для нього можна придумати будь-яку начинку. В цей раз я взяла, то що було в холодильнику – варену ковбасу і сир. Вийшло швидко і дуже ситно!

Покроковий рецепт

1. Картоплю помити, почистити і натерти на крупній тертці. Посолити і дати відокремиться рідини. Віджати.

2. Морква помити, почистити і натерти на дрібній тертці. Додати до картоплі.


3. Вбити яйце, додати приправи. Всипати борошно. Добре розмішати.


4. Ковбасу нарізати кільцями. Сир натерти на крупній тертці.


5. Ложкою викласти картопляне тісто на розігріте рослинне масло по всій сковороді, щоб вийшов цілісний блін. Таких повинно вийде два млинця.


6. Коли підсмажиться з одного боку – перевернути. На половину млинця викласти половину ковбаси і посипати половиною сиру. Скласти блін поплам і готувати, поки не розплавиться сир. Можна ще раз перевернути на іншу сторону.


7. Такий ось чудовий і оригінальний сніданок у нас вийшов! Обов’язково спробуйте і поекспериментуйте з начинками.