Картопляний драник, фарширований ковбасою і сиром

Картопляний драник, фарширований ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Картоплю помити, почистити і натерти на крупній тертці. Посолити і дати відокремиться рідини. Віджати.

2. Морква помити, почистити і натерти на дрібній тертці. Додати до картоплі.


3. Вбити яйце, додати приправи. Всипати борошно. Добре розмішати.


4. Ковбасу нарізати кільцями. Сир натерти на крупній тертці.


5. Ложкою викласти картопляне тісто на розігріте рослинне масло по всій сковороді, щоб вийшов цілісний блін. Таких повинно вийде два млинця.


6. Коли підсмажиться з одного боку – перевернути. На половину млинця викласти половину ковбаси і посипати половиною сиру. Скласти блін поплам і готувати, поки не розплавиться сир. Можна ще раз перевернути на іншу сторону.


7. Такий ось чудовий і оригінальний сніданок у нас вийшов! Обов’язково спробуйте і поекспериментуйте з начинками.