Страва не складний у приготуванні, не вимагає особливих витрат часу і грошей.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування картоплі.
Картоплю порізати кубиками і відправити варитися в каструлю з киплячою підсоленою водою.
Насіння пажитника, чорний кмин, коріандр цілий, зіру, насіння гірчиці, насіння кардамону прогріти на сковороді без додавання масла близько 1-2 хвилин.
Цибулю порізати півкільцями.
Моркву натерти на крупній тертці.
У сковороду, де грілися спеції, додати рослинне масло і обсмажити цибулю з морквою.
Гриби дрібно порізати і відправити на сковороду, де смажилися цибулю і моркву.
У ту ж сковороду відправити смажитися стручкову квасолю приблизно на 5 хвилин.
Все скласти в каструлю для мікрохвильової печі. Додати туди картоплю, мелений коріандр, видавлений через землянку часник, зелень і майонез. Добре перемішати.
Сир натерти на крупній тертці і посипати зверху. Поставити в мікрохвильову піч на 5-7 хвилин.
Блюдо готове. Приємного апетиту!