Картопля запечена з квасолею і грибами

Картопля запечена з квасолею і грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва не складний у приготуванні, не вимагає особливих витрат часу і грошей.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування картоплі.

Картоплю порізати кубиками і відправити варитися в каструлю з киплячою підсоленою водою.

Насіння пажитника, чорний кмин, коріандр цілий, зіру, насіння гірчиці, насіння кардамону прогріти на сковороді без додавання масла близько 1-2 хвилин.

Цибулю порізати півкільцями.

Моркву натерти на крупній тертці.

У сковороду, де грілися спеції, додати рослинне масло і обсмажити цибулю з морквою.


Гриби дрібно порізати і відправити на сковороду, де смажилися цибулю і моркву.

У ту ж сковороду відправити смажитися стручкову квасолю приблизно на 5 хвилин.

Все скласти в каструлю для мікрохвильової печі. Додати туди картоплю, мелений коріандр, видавлений через землянку часник, зелень і майонез. Добре перемішати.


Сир натерти на крупній тертці і посипати зверху. Поставити в мікрохвильову піч на 5-7 хвилин.






Блюдо готове. Приємного апетиту!