Різотто з гарбузом

Різотто з найяскравішим овочем осені – гарбузом

Інгредієнти

Рис – 200 гр.
Цибуля – 1 шт.
Гарбуз – 400 гр.
Пармезан – 100 гр.
Сіль – за смаком

Як приготувати Різотто з гарбузом

Різотто з гарбузом – яскраве осіннє блюдо з приголомшливою кремовою текстурою і чудовим вершковим смаком завдяки великій кількості пармезану. Приготуйте, і Ви отримаєте неймовірну насолоду

Покроковий рецепт


1. Гарбуз очистіть від шкірки, наріжте кубиками і обсмажте до готовності на рослинній олії. Перекладіть в миску.


2. Цибулю помити, очистити і нарізати кубиками. Обсмажити на рослинному маслі, що залишилося від смаження гарбуза.

3. Додати до цибулі і рис і трохи обсмажити, щоб рис наситився маслом.

4. Починаємо вливати гарячу воду. Закип’ятіть чайник і тримайте його поруч зі сковородою. Воду потрібно підливати поступово в міру вбирання її рис. Кожен раз після додавання води накривати кришкою. Рис можна трохи посолити, але не поспішайте. Адже у нас буде Пармезан, а він дуже солений.

5. Коли рис буде готовий, додайте гарбуз, добре перемішайте і тушкуйте буквально 2-3 хвилини, просто щоб смаки змішалися.


6. Пармезан натерти на дрібній тертці і додати в гарячий рис. Швидко розмішати.

7. Ніжне різотто з гарбузом готове до подачі!

Дивіться також:  Гарнір з рису з цибулею та морквою