Рисова каша з сухофруктами

Рисова каша з сухофруктами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуйте солодкий десерт у себе на кухні – рисову кашу з сухофруктами на сніданок, Вам обов’язково сподобається це незвичайне поєднання!

Інгредієнти

Рис довгозерний – 200 грам
Морква – 1 шт
Яблуко – 1 шт
Курага (сушений абрикос) – 3 ст. л
Чорнослив (сушена слива) – 2 ст. л
Родзинки білий киш-миш – 3 ст. л
Арахіс – за смаком
Цукор – 3 ст. л
Сіль – 1 ч. л
Олія соняшникова – 3 ст. л
Кунжут – за смаком
Фрукти – за смаком

Як приготувати Рисова каша з сухофруктами