Швидкий сніданок з фруктами.
Інгредієнти
Кус-кус – 450 гр | |
Масло вершкове – 100 гр | |
Цукор – 1 ст. л | |
Кориця – 1 ч. л | |
Волоські горіхи – 1 ч. л | |
Хурма – 1 шт |
Як приготувати Каша з кус-кус
Покроковий рецепт
Кус-кус крупа придумана в Північній Африці (Магриб), в племені кочівників – берберів. Роблять вони її в ручну з пщеницы твердих сортів (манки). Готують її в каструлі яка називається борма, за своєю будовою – зто пароварка. Внизу готують м’ясо птиці або рибу з овочами, а у верхній частині з отворами на дні через які піднімається пар, де і готується кус-кус. Роблять з кус-куса і десерт додаючи різні спеції і сухофрукти.