Різотто з квасолі і перловки з часником, в мультиварці

Різотто з квасолі і перловки з часником, приготоване в мультиварці настільки виходить ніжний, розсипчастим і ароматним – пальчики оближеш!

Інгредієнти

білої квасолі – пару стаканів
цибулинки – дві
часнику – кілька зубчиків (2-3 шт.)
масло – для смаження
перлова крупа або рис – 200 г
жирний яловичий бульйон – на око, близько 1 літра
зелень – при подачі
біла квасоля готова – 1 банку

Як приготувати Різотто з квасолі і перловки з часником, в мультиварці

Боби смачні і корисні навіть просто у відвареному вигляді. Але можна зробити їх більш цікавими на смак, приготувавши крупою. В якості добавки можна використовувати цибулю, часник, горішки, трави, прянощі…

Покроковий рецепт

Приготування:
1. Цибулю з часником очищають, подрібнюють і разом просмажують на олії на сковороді.

2. Висипають перлову крупу в чашу мультиварки. Додають смажену цибулю з часником, заливають водою і тушкують 30-40 хвилин або поки крупа не стане м’якою.

3. Далі додають готову білу квасолю і тушкують все разом 3-5 хвилин, підсолюємо воду для варіння.

4. Подається різотто з квасолі і перловки теплим. Кількість часнику можна збільшити, якщо подобається його смак.

Дивіться також:  Гарнір з тушкованої капусти з перловкою