Шаурма з куркою по-домашньому, смажена

Шаурма з куркою по-домашньому, смажена – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку маринуємо курку. Для цього промиваємо її і нарізаємо невеликими шматочками. Солимо курку паприкою і перцем. Потім курячої приправою. Додаємо рослинне масло і змішуємо. Ставимо маринуватися на годину. В цей час починаємо готувати соус.

Для цього змішуємо сметану і майонез в одній ємності, додаємо туди дрібно порізану зелень. Видавлюємо часник в отриману масу. Соус готовий! Залишилося його настояти.

В цей час готуємо овочі. Нарізаємо капусту, огірки, помідори, натираємо на тертці сир. Ставимо сковороду, змащену рослинним маслом, на вогонь. Чекаємо кілька хвилин і першим викладаємо на сковороду курку.

Перед тим, як почати викладати на лаваш овочі, підсмажену курку скрутіть у фольгу, щоб вона була ще більш насиченою. Після цього ріжемо курку на шматочки поменше.

Беремо лаваш, змащуємо раніше приготованим соусом і починаємо викладати продукти. Спочатку кладемо курку, потім огірки, потім капусту, потім помідори і корейську моркву, потім заливаємо майонезом і зверху посипаємо сир.

Потім можна згортати лаваш разом з інгредієнтами. Завертайте по черзі з кожної сторони. Після того як “рулети” готові, викладаємо на сковороду з маслом, підсмажуємо до утворення скоринки. Готове. Приємного апетиту!