Почати приготування млинців варто з створення фаршу. Потрібно подрібнити в блендері або м’ясорубці курку разом з цибулею та олією. Також можна взяти простий готовий фарш і додати в нього потрібні подрібнені компоненти. Вбити в суміш яйце, молоко і добре перемішати масу.
Всипати борошно і спеції і ретельно перемішати фарш до однорідності.
Натерти потрібну кількість сиру і ще раз перемішати.Обсмажити млинці з двох сторін на сковорідці. Млинці повинні вийти рум’яними і дуже золотистими.
Подавати закуску до столу! Ароматні і поживні млинці з сиром і тонкою ноткою вершкового масла відмінно доповнять будь-яке застілля. Така м’ясна закуска гарна, як в гарячому вигляді, так і в холодному. Перевагою млинців є приготування страви з мінімуму доступних компонентів і дуже швидке приготування – 15 хвилин і… страва готова!