Заварні млинці на скисшем молоці і окропі

Сніданок – важлива складова кожного дня. Ми для ранкової трапези пропонуємо вам спекти смачні домашні заварні млинці.

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Цукор – 2 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Молоко кисле – 1 ст.
Борошно – 1 ст.
Окріп – 1 ст.
Масло рослинне – 2 с. л.

Як приготувати Заварні млинці на скисшем молоці і окропі

Для приготування млинцевого тесту нам знадобиться молоко, яке вже не свіжа, а (з різних причин) скисло. Наші млинці – заварні і тому потрібно підготувати окріп. Інші інгредієнти – традиційні для подібної випічки на сковоромолоде: яйця курячі, борошно, спеції – сіль і цукор. Крім цих продуктів візьміть ще рослинне масло. Подробиці – в рецепті.

Покроковий рецепт

В мисочку, придатну для замісу млинцевого тіста, розбиваємо по черзі пару курячих яєць. До них підсипаємо солодкий інгредієнт і солону спецію.

Беремо міксер або віночок, щоб інгредієнти в мисці збити до отримання однорідної суміші. Цукор і сіль повинні розчинитися.

В отриману суміш вливаємо скисле молоко. Перемішуємо.

Просіваємо далі в суміш невеликими частинами борошно, відразу вмішуючи її в рідину.

В процесі маємо густе тісто.

В тісто, вливаємо окріп, доводячи млинцеве тісто до потрібної консистенції.

А ще в тісто відразу вливаємо олію, щоб при смаженні постійно не змащувати сковороду. Ще раз перемішуємо тісто.

Починаємо пекти на розпеченій сковороді млинці заварні млинці на кислому молоці.

Угощаемся на здоров’я!

Дивіться також:  Млинці з начинкою з копченої курки і сиру