Самі ніжні млинці на сметані

Млинці – страва універсальне. Варіанти подачі: з варенням, сиром, шинкою, паштетом, рибою, шоколадом, крабовими паличками….

Інгредієнти

яйця – 3 шт.
цукор – 5 ст. л.
сіль – 0,5 ч. л.
сметана (можна прострочену) – 1 маленька пачка (баночка)
молоко – 0,5-1 стакан
вода – на розсуд
борошно – 1 склянка

Як приготувати Самі ніжні млинці на сметані

Друзі, давайте навчимося готувати самі м’які й смачні млинці до чаю!

Покроковий рецепт

Збиваємо яйця з цукром і сіллю.

Додаємо сметану. Можна і трохи прострочену.

Збиваємо, додаємо молоко, якщо потрібно – воду.

Змішуємо з борошном до стану сметани. Тієї самої, яку ми додали. Якщо буде рідка суміш – млинці не вийдуть, якщо густа – будуть занадто тостыми. Це важливий момент. Від цього залежить, чи будуть наші млинці м’якими і танути у роті чи ні.

На заздалегідь сильно розігріту сковороду налити олію, а потім – по рівному колу тісто. Це другий важливий момент. Повинен пар відчуватися від сковороди! Тоді перший млинець не буде глевким.

На сильному вогні обсмажуємо хвилини дві з одного боку, перворачиваем і менше хвилини з іншого.

Млинці – смакота! Якщо ще з ароматним чаєм…ммм…смачного!

Дивіться також:  Млинці, фаршировані сиром і куркою