Панкейкі

Панкейкі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легкий у приготуванні і дуже смачний десерт, який можна приготувати поки вариться кава!

Інгредієнти

Молоко – 250 мл
Яйце – 1 середнього розміру
Сіль – Щіпка
Цукор – 3 ст. ложки
Розпушувач – 1 ч. ложка
Борошно – 170 р.
Масло вершкове – 20 р.
Масло рослинне – 2 ст. л.

Як приготувати Панкейкі

Так часто хочеться порадувати рідних приємним сніданком, запах якого змушує прокинутися від міцного сну, скинути з себе теплу ковдру і прямо на кухню бігти за таким захопливим, чарівним ароматом. Коли звичайні млинці всім вже набридли, але хочеться також з мінімальними витратами сил і часу, щоб приготувати щось смачненьке, вам на допомогу прийдуть – панкейкі. Дивно, що від рецепту приготування тіста на млинці, вони відрізняються не сильно, але смак при цьому зовсім інший, новий. Панкейкі ще називають — “американськими млинцями”, звідси зрозуміло звідки вони починають свою історію.

Топпінгом може служити ваше улюблене варення, розтоплений шоколад, свіжі ягоди і фрукти, взагалі, все що тільки дозволить вам ваша фантазія. Для приготування цього найсмачніше на десерт вам знадобиться те що, швидше за все, зараз у вас є в холодильнику, а точніше: молоко, яйце, масло вершкове, олія, масло, розпушувач, сіль, цукор і борошно.

Покроковий рецепт

Змішуємо в мисці: молоко, яйце, цукор, масло вершкове і рослинне. У разі відсутності, масло можна замінити одне іншим. Можна збити міксером, але це зовсім необов’язково, достатньо просто добре перемішати інгредієнти віником або виделкою.

В іншій мисці просіваємо борошно, розпушувач і сіль. Можна це робити відразу в миску з рідкими інгредієнтами.

Акуратно змішуємо рідку і суху суміш, заважає не довго і акуратно, щоб залишити повітряними наші панкейкі. Після приготування тесту його необхідно відразу випікати, не потрібно залишати його настоятися, це може вплинути і погіршити смак.

Ставимо Сковороду на плиту, добре прогріваємо і зменшуємо вогонь на середній. Випікаємо панкейкі на сухій сковороді, тобто без додавання олії.

Як тільки сторона підрум’янилася, перевертаємо і пропекаем іншу, на одну сторону йде приблизно секунд 30. Якщо млинці починають присмажуватися, але всередині ще не готові, зменште вогонь до оптимального.

Поливаємо варенням, посипаємо ягодами, фруктами, цукровою пудрою, всім тим, що найбільше любите. Випікати можна абсолютно будь-якої форми, фантазуйте і радуйте своїх дітей красивим і цікавим десертом!