Кабачкові оладки з сиром – ніжна і ароматна закуска з молодих овочів і зелені. Блюдо просте в приготуванні, легкий і неймовірно апетитний. Ідеальний варіант для літнього обіду!
Покроковий рецепт
Крупно натерти сир. Можна використовувати будь-які види сиру. В даному випадку – це сулугуні.
На дрібній тертці подрібнити молоді кабачки. Якщо овочі досить зрілі, краще прибрати шкірку.
Подрібнити кріп. Додати до кабачків, сиру і зелені яйця, сіль, цукор і перець. Ретельно перемішати віночком.
Просіяти в тісто борошно з розпушувачем. Ретельно перемішати тісто.
Влити молоко тонкою цівкою. Довести млинцеве тісто до консистенції. Додати рослинне масло і перемішати повторно. Залишити на десять хвилин настоюватися.
Посмажити млинці або оладки – це тісто підходить для того й іншого. Смажити закуску необхідно на млинцевої сковороді не змащуючи маслом.
Подавати гарячі оладки і млинці до столу.
Доповнити закуску можна часниковим або сметанним соусом. Приємного апетиту!