Рулетики з яйцем і горошком

.

Інгредієнти

Яйця курячі – 2 шт.
Зелений горошок – 1/2 банки (консервований)
Цибуля порей – за смаком
Майонез – 20 г
Ковбаса – (варена, нарізана) 10 скибочок

Як приготувати Рулетики з яйцем і горошком

Будь-яка господиня оцінить по достоїнству швидкість приготування цієї страви, а Ваші гості оцінять з захопленням його смак!

Покроковий рецепт

Яйця почистити, подрібнити. Висипати в миску.

До яйцям додати горошок, цибулю, трохи зелені (за бажанням), майонез. Перемішати, вийшла начинка.

Ковбасу нарізала при покупці в магазині. Круги з ковбаси вийшли настільки величезними, що вирішила розрізати їх навпіл і з кожної половинки зробила кульочок.

Начинила кожен кульок начинкою. Прикрасила ягідкою червоної смородини. Смакуйте!

Дивіться також:  Солона червона риба