Салат-паштет із морської капусти та консервованої риби «Золота рибка»

Салат-паштет із морської капусти та консервованої риби «Золота рибка» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна і швидка закуска.

Інгредієнти

морська капуста – .
шпроти – 1 банка
яйця – 2

Як приготувати Салат-паштет із морської капусти та консервованої риби «Золота рибка»

Для паштету знадобиться морська капуста, банку шпротів (або будь-який інший консервованої риби в олії), пара варених круто яєць курячих.
Для подачі: листя салату, хліб, помідор, огірок, майонез, зелень, сіль, спеції.

Покроковий рецепт

З хліба приготувати тости або грінки. А поки хлібні скибочки остигають, потрібно приготувати основну складову закуски.

Всі інгредієнти для паштету подрібнити в блендері.

Намазати на рум’яний шматок хліба паштет, зверху прикрасити шматочками овочів і листочками салату.

Таке бутерброди можна брати і на роботу або на пікнік. Але тоді першим шаром в бутерброді повинен стати лист салату, щоб грінки залишилися хрусткими і не ввібрали в себе вологу з паштету.