Ароматна брускетта з філе індички і овочами

Традиційне італійське блюдо – брускетта. Пропонуємо приготувати хрусткий хлібець з перцем, томатами і ніжним м’ясом індички.

Інгредієнти

філе індички – 300 грам
оливкова олія – 2 ст. ложки
соку лимона – 20 мл
спеції – за бажанням
італійські трави – за бажанням
перець солодкий – 1 перець
оцет бальзамічний – за смаком
томатів – 200 грам
часник – за смаком
червоний цибуля – за смаком
багет – 300 грам
зелень – за смаком

Як приготувати Ароматна брускетта з філе індички і овочами

Дивно смачна ароматна брускетта з маринованого філе індички, томату, болгарського перчика. Ідеальне блюдо для вечері.

Покроковий рецепт

1. В окремій ємності збити оливкову олію зі спеціями і соком лимона. Замаринувати філе індички в маринад і залишити на пару годин.

2. Сковороду гриль розігріти і обсмажити курчати. Зверху філе додайте шматочки сиру. Накрийте гриль і готуйте до повного розплавлення.

3. В окремій ємності перемішайте порізані томати, часник і масло. Крупно поріжте цибулю, викладіть на сковорідку обсмажте до рум’яності. Приправте спеціями.

4. Хліб наріжте тонкими шматочками і обсмажте на сковороді гриль.

5. На кожен шматочок викласти порізані шматочки идейки, підсмажені овочі, прикрасьте зеленню і присипте прянощами.

Дивіться також:  Фаршировані крабові палички