Улюблена ароматна морква по-корейськи з кисло-солодким смаком

Улюблена ароматна морква по-корейськи з кисло-солодким смаком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматну, з часничком в ніжному соусі, морквину по-корейськи подаю як самостійне блюдо або як складовий компонент основного. А під чорний хлібець або грінки – ммм, пальчики оближеш!

Інгредієнти

Морква – 0,7 кг В ідеалі довга і солодка, у мене звичайна
Цукор – 2 ст. ложки без гірки
Часник – 4 великих зубчики
Оцет яблучний – 2,5 ст. ложки
Рослинне масло – 70 мл
Сіль – 1 ч. л. без гірки
Базилік сухий – 1 ч. л. без гірки

Як приготувати Улюблена ароматна морква по-корейськи з кисло-солодким смаком