Печінкові роли

Печінкові роли – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: куряча печінка, кефір, борошно, яйце…

Інгредієнти

Куряча печінка – 200 р.
Сіль – за смаком
Перець – за смаком
Кефір – 3 ст. л.
Борошно – 1/2 склянки
Олія соняшникова рафінована – 1 ст. л.
Сир плавлений – 6 трикутників (по 2 на кожен млинець)
Часник – 3 маленьких зубчики
Майонез – 3 ст. л.
Яйце – 1 шт.

Як приготувати Печінкові роли

Закуска з курячої печінки, ніжна і смачна. Приготувати легко, начинку можна змінювати за смаком.

Покроковий рецепт


Печінку промиваємо, видаляємо жилки. Складаємо в глибоку ємність, додаємо 1 яйце, сіль і перець.


Перемішуємо до однорідної маси.


Додаємо кефір, ще раз перемішуємо.

Додаємо олію і борошно, все перемішуємо міксером, щоб не було грудочок.

Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії, зменшуємо вогонь до помірного, випікаємо печінкові млинці, обсмажуємо з двох сторін.



Готові млинці змащуємо плавленим сиром, майонезом, додаємо часник, тертий на тертці і зелень (будь-яка за смаком). Начинку можна змінювати за своїм смаком, наприклад, покласти гриби, обсмажені цибулю з морквою, яйця…


Щільно загортаємо рулетик, розрізаємо ножем.

Готові роли викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Приємного апетиту!