Карпаччо з червоного буряка

Карпаччо з червоного буряка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодна, тонко нарізана буряк ідеально поєднується з лимоном, кунжутом і зеленню. Увага: час готування вказано з урахуванням того, що ви берете вже варену буряк

Інгредієнти

Варена буряк – 2 шт
Лимон – 1-2 шт
Кунжут – 1 ч. л.
Зелений салат – 4 листи
Оливкова олія – 2-3 ст. л.
Сіль – За смаком
Петрушка – 5 гр
М’ята – 3-4 листочка

Як приготувати Карпаччо з червоного буряка

Неймовірно смачне свіже овочеве блюдо для літа!

Покроковий рецепт

Беремо холодну варену буряк і нарізаємо її тоненькими кружальцями. Я завжди купую готову, можна купити сиру, тоді додавайте 2 години на приготування, плюс час щоб повністю остудити (буряк повинна бути холодною) плюс чистка

Викладаємо на тарілку листя салату і зверху кружечки буряків так, щоб вони не сильно перекривали один одного

Солимо дрібною сіллю і посипаємо кунжутом

Добре заправляємо оливковою олією

Вичавлюємо зверху лимон і посипаємо дрібно нарубаної петрушкою і м’ятою

Прикрашаємо лимоном і можна подавати на стіл! Поєднання солі, лимона і м’яти з солодкістю буряків вас приємно здивує. Просто, але геніально! Пробуйте!