Листковий салат – сьомга під шубою

Листковий салат – сьомга під шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо ви чекаєте в гості любителя салату «Оселедець під шубою», але ви втомилися від її класичного варіанта, спробуйте щось нове і здивуйте новою варіацією на тему «шуби».Почистіть перед приготуванням всі інгредієнти. Зробити дуже простий соус. Соус дуже простий – це майонез і сметана. Всі шари, починаючи з цибулевого, треба промащувати тонким шаром майонезного соусу.Щоб прибрати гіркоту і гостроту цибулі, можна замаринувати його в суміші оцту і води, або обдати окропом і остудити.Важливий рада: приготуйте салат з рибою заздалегідь, так як буряк вариться довго, а ще у салату буде час добре просочитися і постати перед гостями у всьому багатстві смаку.

Покроковий рецепт