Рибний салат «Горбуша по-святковому»

Рибний салат «Горбуша по-святковому» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування цього салату береться консервована горбуша у власному соку. Разом з вареним рисом виходить дуже ситний тандем. А горіхи, селера і сушені фрукти доповнюють його.

Інгредієнти

консервована горбуша – 1 банку
варений рис – 1,5 склянки
горіхи волоські або пекан – 1 стакан
селера подрібнений – 1 чашка
яблуко, нарізане кубиками – 1/2 чашки
родзинок або сушені абрикоси нарізані – 2 ст. л.
порошок каррі – 1 ч. л.
майонез – 2-4 ст. л.
сіль – за смаком

Як приготувати Рибний салат «Горбуша по-святковому»