Курячі шлуночки тушковані в сметані

Шлуночки виходять дуже ніжні, ароматні і приголомшливо смачні.

Інгредієнти

Курячі шлунки – 1 кг.
Цибуля ріпчаста – 2 головки
Морква – 1 шт.
Вершкове масло – 70 г.
Сметана – 1 стакан
Майонез – 3-4 столові ложки
Куркума – 0,5 столової ложки
Барбарис – 1 чайна ложка
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка
Кориця мелена – 1/4 чайної ложки
Чікен масала – 1 чайна ложка
Імбир мелений – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Коріандр мелений – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячі шлуночки тушковані в сметані

Страва не дуже складне в приготуванні. Інгредієнти для його легко знайти в будь-якому магазині.

Покроковий рецепт


Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.

Курячі шлунки промити і відправити варитися на 50 хвилин.


Змішати всі спеції: куркума, барбарис, чорний мелений перець, корицю, чікен масалу, імбир мелений, насіння гірчиці.

Цибулю порізати півкільцями.

Моркву натерти на крупній тертці.


Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити цибулю з морквою.


Додати в сковороду спеції і обсмажити близько хвилини.

Відварені шлунки порізати.

Відправити в сковороду до моркви з цибулею і спеціями шлунки, обсмажити близько 3 хвилин.

Додати майонез і обсмажити ще близько 3 хвилин.

Додати сметану і перемішати, обсмажити близько хвилини, додати трохи води (приблизно половину склянки) і протушкувати 15 хвилин.






Блюдо готове. На гарнір можна подати картоплю. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Смажена курочка з кінзою і часничком