Тефтелі з вершково-томатною підливою, в духовці

Тефтелі з вершково-томатною підливою, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У м’ясний фарш додати перемелений на м’ясорубці картоплю і цибулю. Посипати сіль і перець.

Рис відварити до напівготовності і додати до м’яса. Розбити яйце і вимісити фарш.

З фаршу зліпити тюфтельки, розміром з тенісний м’яч. Укласти їх на рясно змащений маслом деко і відправити в духовку на 20 хвилин. Температура – 200 градусів.

Для приготування соусу взяти склянку прохолодної води, всипати борошно і спеції, добре перемішати.


Влити рідину в сковороду з розігрітим маслом. Покласти томатну пасту і сметану. Помішуючи, тримати на вогні.

Перемішати соус і додати подрібнену зелень. Проварити соус 3 хвилини.

Покласти готові тефтелі і згасити під кришкою ще 5 хвилин.

Готові тефтелі. Подавати до столу з гарніром.