Каннеллоні з фаршем

Каннеллоні з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Начинка для каннеллоні

Начинка для каннеллоні:
Помідори очистити від шкірки. Нарізати кубиками.
Цибулю і часник почистити. Дрібно порубати.

На розігрітій рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості. Додати часник, потім помідори. Гасити 3-5 хвилин. Додати фарш, добре перемішати тушкувати 7 хвилин. Остудити.

Приготування соусу Бешамель: у сковорідці з товстим дном і обсмажити борошно до блідо-коричневого кольору.

Потім додати масло і молоко.
Варити до загустіння, постійно помішуючи.

Фаршировані макарони

Поки готується соус каннеллоні заповнити начинкою. Не кладіть занадто багато начинки, так як при запіканні трубочки можуть потріскатися і втратять свій зовнішній вигляд.

Підготувати сир, попередньо натерши його на тертці.

У велику жаростійкий посуд вилити половину раніше приготовленого соусу. Викласти каннеллоні. Зверху полити соусом.

Випікати в духовці із закритою кришкою (або фольгою) при температурі 180` З 30-40 хвилин.

Потім посипати натертим раніше сиром (за бажанням) зеленню. Випікати поки сир не підрум’яниться (вже без кришки).

Подавати порційно гарячим. Насолоджуйтесь! Приємного апетиту!