Начинка для каннеллоні
Начинка для каннеллоні:
Помідори очистити від шкірки. Нарізати кубиками.
Цибулю і часник почистити. Дрібно порубати.
На розігрітій рослинній олії обсмажити цибулю до прозорості. Додати часник, потім помідори. Гасити 3-5 хвилин. Додати фарш, добре перемішати тушкувати 7 хвилин. Остудити.
Приготування соусу Бешамель: у сковорідці з товстим дном і обсмажити борошно до блідо-коричневого кольору.
Потім додати масло і молоко.
Варити до загустіння, постійно помішуючи.
Фаршировані макарони
Поки готується соус каннеллоні заповнити начинкою. Не кладіть занадто багато начинки, так як при запіканні трубочки можуть потріскатися і втратять свій зовнішній вигляд.
Підготувати сир, попередньо натерши його на тертці.
У велику жаростійкий посуд вилити половину раніше приготовленого соусу. Викласти каннеллоні. Зверху полити соусом.
Випікати в духовці із закритою кришкою (або фольгою) при температурі 180` З 30-40 хвилин.
Потім посипати натертим раніше сиром (за бажанням) зеленню. Випікати поки сир не підрум’яниться (вже без кришки).
Подавати порційно гарячим. Насолоджуйтесь! Приємного апетиту!