Паста з гарбузом та індичкою

Паста з гарбузом та індичкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ділюся своїм натхненням осені…Спагетті з обсмаженої гарбузом і шматочками індички.Паста виходить смачною і дуже по-осінньому гарною!

Інгредієнти

спагетті найкращої якості – 240 г
масла – 4 столові ложки
гарбуза – 1 чашка, розрізана на кубики
цибулю -шалот – 1 шт.
індичка – 1 чашка індички, нарізана шматочками
сир пармезан – жменя
нарізаної петрушки або шавлії – столова ложка

Як приготувати Паста з гарбузом та індичкою

Осіннє блюдо, який приготує навіть початківець кулінар.Така страва підходить на щоденний прийом їжі має чудовий смак і аромат осені.

Покроковий рецепт

У підсоленій воді відварити за інструкцією спагетті, як тільки вони будуть доведені до готовності, відкинути їх на друшляк і трохи підсушити.

Влити у велику сковорідку необхідну кількість масла, прогріти його, потім в ньому обсмажити до рум’яності подрібнену цибулю і гарбуз, порізану кубиками. Гарбуз повинна добре зарум’яниться, скоринка буде рум’яна, а всередині вона ніжна і м’яка.

Нарізати дуже дрібно філе індички. Потім в сковороду покладіть індичку, за смаком сіль і перець. Продовжити процес готування при періодичному помішуванні ще 5-7 хвилин.

Додайте пасту в гарбузову з індичкою суміш, перемішайте. Прогріти трохи спагетті з індичкою. Додайте порізану петрушку або шавлія.

Зніміть з вогню. Блюдо викладіть на тарілку, присипте тертим пармезаном і подавайте негайно.