Осіннє блюдо, який приготує навіть початківець кулінар.Така страва підходить на щоденний прийом їжі має чудовий смак і аромат осені.
Покроковий рецепт
У підсоленій воді відварити за інструкцією спагетті, як тільки вони будуть доведені до готовності, відкинути їх на друшляк і трохи підсушити.
Влити у велику сковорідку необхідну кількість масла, прогріти його, потім в ньому обсмажити до рум’яності подрібнену цибулю і гарбуз, порізану кубиками. Гарбуз повинна добре зарум’яниться, скоринка буде рум’яна, а всередині вона ніжна і м’яка.
Нарізати дуже дрібно філе індички. Потім в сковороду покладіть індичку, за смаком сіль і перець. Продовжити процес готування при періодичному помішуванні ще 5-7 хвилин.
Додайте пасту в гарбузову з індичкою суміш, перемішайте. Прогріти трохи спагетті з індичкою. Додайте порізану петрушку або шавлія.
Зніміть з вогню. Блюдо викладіть на тарілку, присипте тертим пармезаном і подавайте негайно.